China Hot Selling 4 vacuum handles work cryotherapy body slimming cryolipolysis machine factory and manufacturers | Medbeauty

Hot Selling 4 Ngalahake vakum karya cryotherapy awak mesin slimming cryolipolysis

Short Description:

Specification                                        Model name Coolmax 4S Cryolipolysis temperature 5℃ to -10℃ adjustable Heat temperature About 40 centi-degree Vacuum -100KPa Vacuum mode 4 modes for different cellulite PDT wavelength 650nm Machine Display 10.4 inch touch screen Handle Display 3.5 inch touch screen Power supply 110V-120V/220V-240V, 50/60Hz Gross Weight 70KG Packing size(wooden box) 118*66*67cm Introduce: As triglyceride in fats will be converted i...


Detail produk

video

Tags Product

Keterangan                                       

jeneng model Coolmax 4S
suhu Cryolipolysis 5 ℃ kanggo -10 ℃ luwes
suhu panas About 40 centi-degree
Vacuum -100KPa
mode Vacuum 4 mode kanggo cellulite beda
PDT gelombang 650nm
machine Tampilan Layar tutul 10.4 inch
Handle Tampilan Layar tutul 3.5 inch
Power supply 110V-120V / 220V-240V, 50 / 60Hz
Gross Bobot 70KG
ukuran Packing (kayu-kayuan kothak) 118 * 66 * 67cm

Tepangaken:
Minangka triglyceride ing lemak bakal dikonvèrsi dadi ngalangi ing kurang Suhu tartamtu, iku migunakake teknologi cooling majeng bulges lemak target selektif lan ngilangke sel lemak liwat proses graual sing ora cilaka jaringan sakitaripun. Nalika sel lemak sing kapapar coolingtemperature tartamtu, padha micu prosès aman alam sing mboko sithik nyuda kekandelan saka lapisan lemak. Lan sel lemak ing wilayah treatmental sing mboko sithik ngilangi liwat proses metabolisme Norma awak kang, supaya minangka kanggo ngilangke lemak bayangan.

Gunakake Langkah:
1. Uripake mesin. Sampeyan bakal ndeleng tampilan ing kaya ing ngisor iki
2.Large Cryolipolysis Piece tangan: Madhuaken ing cryolipolysis, Vacuum lan Photon Dynamic.
Njupuk Piece tangan cryolipolysis ing wadhah ing sisih tengen, banjur lebokake menyang Cool soket.
3.Medium Cryolipolysis tangan Piece: Madhuaken ing cryolipolysis, Vacuum lan Photon Dynamic.
Njupuk Piece tangan cryolipolysis ing wadhah ing sisih kiwa, banjur lebokake menyang socke M Cool.
Bêsik Cryolipolysis Hand karo layar tutul:
4.Suction darurat Stop Ngalih:
Punika dirancang kanggo ngontrol fungsi vakum, penet kanggo nerbitaké kabeh nyedhot ing (monggo takon patients kanggo njupuk sak perawatan cryolipolysis, yen darurat, banjur padha. bisa pencet torelease kabeh nyedhot ing) .Pasang menyang bar darurat soket.


  • Previous:
  • : Next

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita